Réti Pálinka- és Vendégház
9165 Tárnokréti, Fő u. 12.
Tel: 30/9893-711, 30/3001-129

A bírálóbizottság tagjainak bemutatása I

„Réti Pálinkaház I. Házi Pálinkaversenye

Országosan elismert pálinkabírálóink bemutatkozása

Krizl Edit


Okleveles pálinkamester szaktanácsadó, közgazdász, egyetemi oktató, a Brill Pálinkaház Kft. tulajdonosa és ügyvezetője.
 

Cégünk – az országban egyedüliként – kétszer nyerte el Magyarország legjobb pálinkája címet. Számtalan országos és nemzetközi champion díjjal és aranyéremmel rendelkezünk.

A 2015-ös országos versenyen 2 champion díjat és 10 aranyérmet szereztünk. Pálinkáink évek óta szerepelnek a Pálinkakiválóságok Könyvében. Specialitásaink a szőlőalapú pálinkák.

2015-től a Pálinka Nemzeti Tanács tagja, majd a Pálinka Nemzeti Tanács 2016. évben történt köztestületté alakulása után ismételten a tagjai közé választották.

A Pálinkafőzők Országos Egyesületének alelnöke.

A Pécsit Tudományegyetem Szekszárdi Karának tanársegédje, a budapesti Corvinus és a Szent István Egyetemek óraadó tanára.


Hosszú évek óta minősít pálinkákat és párlatokat hazai régiós és országos versenyeken, továbbá nemzetközi megmérettetéseken is.

A 2014-es és a 2015-ös Országos Pálinka- és Törkölypálinka verseny egyik felkészítő trénere és bírálója. 6. éve a Kárpát-medencei pálinka- és párlatversenyek szakmai igazgatója.

A Kárászi és a Pannon regionális párlatversenyek egyik bírálója, trénere.

A PÁLINKAKOLLÉGIUM® szakmai műhely alapítója.

 


Béli Géza


Okleveles pálinkamester szaktanácsadó, jövedéki szakértő, a Jövker Bt. és a Béli és Pásztor Szaktanácsadó Kft. ügyvezető igazgatója.


2012-től a Pálinka Nemzeti Tanács tagja, majd a Pálinka Nemzeti Tanács 2016. évben történt köztestületté alakulása után, annak alelnöke.

A Magyar Pálinka Lovagrend főpohárnoka, szakmai igazgatója, a Kisüsti Pálinkafőzők Országos Egyesületének elnök-helyettese.

A budapesti Corvinus és a Szent István Egyetemek óraadó tanára.

 
A 2014-es és a 2015-ös Országos Pálinka- és Törkölypálinka verseny, a Kárpát-medencei pálinka- és párlatverseny, a Kárászi és a Pannon regionális pálinka- és párlatversenyek versenyigazgatója, több nemzetközi párlatverseny vezető bírálója, trénere.

A PÁLINKAKOLLÉGIUM® szakmai műhely alapítója, számos pálinka és jövedéki szakkönyv szerzője, szerkesztője.