• Kiszerelés: 100 ml Alkoholtartalom: 40% 2017-ben először készítettünk ebből a gyümölcsből Réti Pálinkát. Méghozzá a cseresznyék királynőjéből, a ropogós germersdorfi fajtából. A fekete címke a régi idők cseresznyepálinkáját idézi, de az íze attól teljesen eltérő :) … szerencsére. Meglepő módon már egészen rövid idő alatt szép, karakteres pálinkává érett, kategóriájában a cigánymeggy méltó társává válva.
  • Kiszerelés: 50 ml Alkoholtartalom: 40% 2017-ben először készítettünk ebből a gyümölcsből Réti Pálinkát. Méghozzá a cseresznyék királynőjéből, a ropogós germersdorfi fajtából. A fekete címke a régi idők cseresznyepálinkáját idézi, de az íze attól teljesen eltérő :) … szerencsére. Meglepő módon már egészen rövid idő alatt szép, karakteres pálinkává érett, kategóriájában a cigánymeggy méltó társává válva.
  • Kiszerelés: 500 ml Alkoholtartalom: 40% 2017-ben először készítettünk ebből a gyümölcsből Réti Pálinkát. Méghozzá a cseresznyék királynőjéből, a ropogós germersdorfi fajtából. A fekete címke a régi idők cseresznyepálinkáját idézi, de az íze attól teljesen eltérő :) … szerencsére. Meglepő módon már egészen rövid idő alatt szép, karakteres pálinkává érett, kategóriájában a cigánymeggy méltó társává válva.
  • Kiszerelés: 350 ml Alkoholtartalom: 40% Prémium minőségű pálinkánk a 2017-es év egyik újdonsága. A feketeribizli, mint gyümölcs már maga is kuriózumnak számít napjainkban, mert termesztésével nagy élőmunka igénye miatt sokan felhagytak. Szerencsénkre kis falunkban még találtunk egy termelőt, így igazán különleges helyi specialitásként került fel termékpalettánkra.