Egy vásárlói visszajelzést és egyben egy nagyszerű ötletet szeretnénk megosztani veletek.

Nemrégiben volt egy kalandos megrendelésünk.

Kaptunk egy emailt, amiben egy magyarországi kastély éttermének munkatársa rendelt tőlünk egy üveg R1 GIN-t. Meglepődtünk, mert nem a környékünkről érkezett a megrendelés. Még a weboldalon sem reklámoztuk az új terméket. Nem tudtuk tehát elképzelni sem, honnan tudhat rólunk. Megpróbáltunk tőle információt szerezni ez ügyben. A válasz minket is meglepett. Tartottak náluk egy kisebb, családias esküvőt nemrég és az ifjú párnak megengedték, hogy ők vigyék a tömény italokat a nagy eseményre.

Erre már mi is emlékeztünk. Tényleg vittek tőlünk pár üveg pálinkát és 1 üveg R1 GIN-t.

Na, de azt az egy üveget, hogyan kóstolhatta meg a személyzet?

A válasz… Sehogy. A kis esküvőre amúgy is kevésnek bizonyult az a pár üveg ital, amit vittek. Maguk sem tudtak eleget inni, a személyzetnek meg pláne nem jutott.

Inni ugyan nem tudtak belőle, de megszagolni azért sikerült nekik. Ezt követően döntött úgy az ott dolgozó fiatalember, hogy neki ezt mindenképp meg kell kóstolnia. Az üveg hátulján rajt volt a honlapunk címe, így talált végül ránk.

Miután telefonon felhívtam, hogy a szállítás részleteit megbeszéljük, a rendelési mennyiség hirtelen megugrott. Az 1 üvegből 10 lett. A többi munkatárs is kíváncsi lett, ők is szerették volna megkóstolni a gint. Mindet gondosan becsomagoltuk, postáztuk és szerencsésen el is jutottak a címzetthez. Vártuk a visszajelzést, hogy az íze is olyan volt-e mint, azt az illat alapján várták.

Válasz egyértelműen pozitív volt és már alig várták ginkollekciónk újabb tagját.😊

Valamint egy érdekes ötletet is adtak a COVID fertőzöttek kiszűrésére. Félretették ugyanis az üres gines üveget.

Aki belép hozzájuk, azzal az az első, hogy ezt az üres üveget megszagoltatják. Ha nem érzi a belőle még így is áradó különlegesen finom illatot, az figyelmeztető jel, hogy esetleg megfertőződött😷.

Az üres R1 GIN-es üveg ilyen felhasználására őszintén szólva álmainkban sem gondoltunk.

Mindenesetre nagyon jól esett a dicséret. Úgy éreztük, jó nyomon járunk a ginkészítést illetően.

Azóta már az R2 és az R3 is elkészült.

Réti Ginkollekciónkból most már egészen biztos megtalálod a hangulatodnak megfelelőt.

Kóstolj és gyűjtsd össze a teljes kollekciót! 

  • R3 GIN 500ml - Réti Pálinka és GIN

    R3 GIN 40% 500ml (fél liter)

    6.000 Ft (bruttó)
  • R2 GIN

    R2 GIN 40% 500ml (fél liter)

    6.000 Ft (bruttó)
  • R1 GIN

    R1 GIN 40% 500ml (fél liter)

    6.000 Ft (bruttó)
  • R1 GIN 100ml és krémdezodor 15ml BOX - Réti Pálinka és GIN

    GINSZERELEM csomag 2. 1 db 100 ml-es GIN és 1 db 15ml-es krémdezodor BOX

    3.200 Ft (bruttó)

Réti Gasztromagazin

Italgasztronómia középpontban a Pálinkával és a Ginnel

Érdekességek, tudnivalók, italreceptek, ajándékötletek

Igen, érdekel!
Kitalálod, mit főzünk ma?

Kitalálod, mit főzünk ma?

Kitalálod? Mit főzünk ma? Nem, természetesen nem az ebéd készül az üstben. Pálinkát főzünk bérfőzetőink cefréiből. De mi az a gyümölcs, amiből még ilyenkor cefrét készítenek? Most ne beszéljünk azokról a renitensekről, akik még ilyenkor szedik elő a tavaly nyáron...

GIN 1X1: London Dry Gin Magyarországon?!

GIN 1X1: London Dry Gin Magyarországon?!

London ≠ Pannonhalma Londont sokan tekintik a GIN globális fővárosának. Tény, hogy a gin élvezeti italként (és nem gyógyhatású készítményként) való elterjedésében Anglia és fővárosa nagy szerepet játszott. A pálinkánál egyértelmű, hogy ha Pannonhalmi Törkölypálinkáról...

Kicsi falunk, Tárnokréti

Kicsi falunk, Tárnokréti

Tavaszi séta a nyugalom szigetén Tárnokréti, kicsi falu Győr és Mosonmagyaróvár között félúton a Hanság szívében. Két utca és alig kétszáz lakos... ugye tényleg kicsi? Egy tavaszi séta keretében ismerd meg jobban, hogy aztán már ismerősként látogathass el hozzánk!...

Kitalálod? A virágzásról

Kitalálod? A virágzásról

Melyik gyümölcsfa virága van a képen? A gyümölcsfák közül a sárgabarack, az egyik leginkább fagyérzékeny gyümölcs az első a virágzásban. A fákon már januárban elkezdenek fejlődni a rügyek. A gönci fajták pedig már március elején virágzásba kezdhetnek. Ezért is...

Szólj hozzá!

luctus efficitur. id dictum id, risus Nullam Donec nunc leo. dolor. Praesent

Pin It on Pinterest