Ezért választanak minket

 • Nagyobb többgenerációs családok gyakran találkoznak nálunk családegyesítés céljából.

 • Külföldön éltek és szeretnétek szüleitekkel, testvéretekkel találkozni nyáron vagy ünnepek alkalmával? Itt megtehetitek, akár 1-2 héten keresztül is és nem lesztek a többi családtag terhére.

 • Szerettek barátokkal pihenni? Baráti családokkal szoktatok nyaralni menni? Nálunk elfértek és a gyerekekre nem lesz gondotok. A nálunk nyaraló gyerekek mindig jól szokták érezni magukat, soha nem unatkoznak. Többen mondták már, hogy szeretnének ide költözni 😊

 • Fiatalabbak vagytok és még nincsenek gyerekek? A barátokkal itt el tudtok lazulni. Esti fürdőzés, grillezés, bográcsozás, iszogatás? Megtehetitek… pálinkát ne hozzatok, az van nálunk is.

 • A nyugodt, csendes környezet miatt kedvelnek minket legénybúcsú, leánybúcsú megrendezésekor. Itt senkit nem zavarnak, a szomszédok elég messze vannak, amúgy is toleránsak, a zenét is szeretik. Természetesen a kultúrált viselkedést azért ne feledjétek. A vendégházra és környékére vigyázzatok.

 • Szerettek sportolni a pihenés alatt is? A környék ideális futásra, kerékpározásra akár gyerekekkel is. A Hanságban, a Rábca töltésén gyalog sétákat is tehettek, ahol gyakran lehet őzeket, szarvasokat, nyulakat látni. De a Nemzeti Park területén a szürkemarhákat és a bivalyokat is megfigyelhetitek.

 • Ha tartalmasabb programokra vágytok a következő lehetőségek közül választhattok:

  -séta, bevásárlás Győrben, Mosonmagyaróváron

  Lipóti Termál- és Élményfürdő csúszdákkal, selymes pázsittal és külön szaunaházzal

  -Magyarország egyik legrégebbi román stílusú temploma Lébényben

  -Fertő-Hanság Nemzeti Park bemutató majorság és látogatóközpont Lászlómajorban

  Harrer Csokoládéműhely Sopronban

  Mesepark Burgenlandban

 

pinit fg en rect red 28