Ágyas Meggypálinkánk elsősorban női vásárlóinknak és a fiatalabb generációknak ajánljuk.
Kétféle ágyas pálinka szerepel termékpalettánkon: ágyas meggy és ágyas szilva.
Különlegességként mi nem aszalt, hanem friss gyümölcsöt használunk az ágyazásra, amitől a pálinkák szép élénk színt kapnak. Ezeket az italokat átlátszó üvegben, fiatalos stílusú címkével ellátott palackokban hozzuk forgalomba.
A gyümölcsön kívül semmilyen aromát, színezéket, cukrot vagy más édesítőszert nem tartalmaz.
A csonthéjas gyümölcsök közé tartozó meggyet már az ókorban is ismerték a Földközi-tenger vidékén és Perzsiában. Magyarország területén már a honfoglalás előtt is ismerték. A meggyet a legtöbb országban ipari gyümölcsnek tekintik. Világviszonylatban kivételesnek tekinthetők a kelet- és közép-európai országok (köztük Magyarország), ahol a meggyet frissen is fogyasztják. Felhasználható főzve vagy frissen süteményekbe, tartósítva a konzerviparban, illetve készíthető belőle meggypálinka, meggybor és likőr is. Egyik legkülönlegesebb fajtája: a cigánymeggy, pálinkának a legaromásabb.
Szállítás és átvétel:
Házhozszállítás GLS futárszolgálattal előre utalással