HÉTFŐ A TE NAPOD! Most vedd meg AKCIÓ!

7.000 Ft (bruttó)

[HÉTFŐ A TE NAPOD], ha a te nagy kedvenced is a barack🍑 és az AKCIÓKRA vadászol. A sárgabarack ugyan a múlt héten az ország nagy részén elfagyott, de nálunk még van a tavalyi termésből pár palack. Minden cseppjét becsüld meg, mert lehet, hogy már nem sokáig ízlelheted, ha az időjárás továbbra is ilyen szeszélyes marad. 20% kedvezménnyel CSAK MA (2021.04.12.), hogy jól induljon a hét.

A termék részletes leírását lejjebb olvashatod.

Készleten

Egy pálinkafajta van, ami nélkül pálinkaház nem létezhet, ez pedig a sárgabarack. A fogyasztók körében messze ez a legkeresettebb fajta. A külföldiek számára is ez a "Magyar Pálinka". Ilyen ízvilággal egyetlen külföldi "Schnaps" sem rendelkezik.

Réti sárgabarack pálinkánk íze és illata nagymamánk házi baracklekvárját juttatja eszedbe. A titok nyitja a fajtában keresendő. Ne a divatos, piacon, áruházak gyümölcsrészlegén árult fajtákra gondolj. Ezek kívülről ugyan tökéletesek, de ízükben visszafogottak. Különösen, ha pálinkának készítjük őket. Annak a gyorsan puhuló, könnyen lottyadó, nehezen szállítható gönci magyar kajszi és magyar kajszi C235 az etalon. Sajnos az utóbbi évek időjárása nem kedvez számukra, állandó fagyveszély leselkedik rájuk.

Ezért minden egyes cseppjét becsüljétek meg és csak különleges alkalmakra tartogassátok.

A díszdoboz tartalma: 1 darab 350ml-es sárgabarack pálinka és 2 darab Réti Pálinka felirattal ellátott pálinkáspohár.

Érdekelhetnek még…

 • Irsai Olivér szőlőpálinka 500ml

  Irsai Olivér szőlőpálinka 40% 500ml (fél liter)

  7.300 Ft (bruttó)
 • R1 GIN

  R1 GIN 40% 500ml (fél liter)

  6.000 Ft (bruttó)
 • GINSZERELEM csomag 3. 1 db 100 ml-es GIN és kandírozott citromhéj drazsé BOX

  3.600 Ft (bruttó)
Szólj hozzá!
Curabitur tempus quis, id, suscipit porta. ut vulputate, elit. facilisis leo.

Pin It on Pinterest