Nyitnak az éttermek teraszai Magyarországon. Sajnos a szálláshelyek még nem. Így még a vendégházunk terasza is üres.

De reméljük, hamarosan mi következünk. Akár már a jövő hétvégén.

Addig jöjjön egy kis bemutató a mi teraszunkról, amit mi kemencézőnek hívunk… hát persze, az ott található kemence miatt.😊

Kemence a vendégház teraszán

Mire jó a vendégház terasza?

Ezeket csinálhatod teraszunkon:

  • Jókat beszélgethetsz a veled nyaraló családtagokkal, barátokkal.
  • Szemmel tarthatod a vendégház medencéjében fürdőző vagy a kertben focizó gyerekeket.
  • Kellemes környezetben közösen elfogyaszthatjátok a nyaraláskor elkészített reggelit, ebédet vagy vacsorát. A hűvösebb idő sem akadály a ponyvából készült lehúzható oldalaknak köszönhetően.
Közös étkezések a vendégház teraszán
  • Ha sikerül kis időre egyedül maradnod, élvezheted a csendet egy jó kávé és egy érdekes könyv társaságában.
  • Esti programként központi helyetek lesz teraszunk egy maratoni kártyapartihoz vagy társasjátékhoz iszogatással egybekötve (amihez a Réti Pálinkákat és Gineket ajánljuk).
Kártyaparti Réti Ginnel
  • Pálinkakóstolón vehetsz részt kis szakmai bemutatóval és birtokbejárással.
Pálinkakóstoló a Réti Pálinkákból

Réti Gasztromagazin

Italgasztronómia középpontban a Pálinkával és a Ginnel

Érdekességek, tudnivalók, italreceptek, ajándékötletek

Igen, érdekel!
Visszatérő vendég falunkban a gólya

Visszatérő vendég falunkban a gólya

A gólya ugyan félénk állat, mégis mindig az emberek szomszédságát keresve rak fészket. A tavasz kezdetén sokszor olvashatod, hallhatod a híradásokban, ha egy faluba visszatérnek a gólyák. Miért ez a nagy öröm? A gólyát régen a magyarok szerencsehozó madárnak...

Tudtad? – Miből készültek az első párlatok Magyarországon?

Tudtad? – Miből készültek az első párlatok Magyarországon?

A Válasz: BORBÓL Ha már a múlt héten a hagyományos pálinkákat említettük, nézzük meg valójában miből készültek kezdetben a pálinkák, párlatok hazánkban. Írásos emlékek alapján az 1300-as évek elején Károly Róbert királyunk feleségének, Erzsébet királynénak a...

Ginkóstolás – Kóstold a gint profi módon!

Ginkóstolás – Kóstold a gint profi módon!

Mitől más? Ha röviden szeretnénk arra válaszolni, hogy miben tér el a gin kóstolása mondjuk egy bórkóstolástól, akkor az az, hogy ha egy ginről mondjuk, hogy kakaós ízeket érzünk benne, akkor az akár ténylegesen benne is lehet a termékben, nemcsak úgy érződik, olyan...

Újranyitás a Réti Vendégházban

Újranyitás a Réti Vendégházban

Nyitás a szálláshelyeken  Az éttermek teraszai után a szálláshelyek május elsejétől a szálláshelyek is újra látogathatók az oltási igazolvánnyal rendelkezőknek. A Réti Vendégház a tavaszi nagytakarítás után május 6-ától nyitja újra kapuit. Lássuk, hogy a szálláshelyek...

Szólj hozzá!

consequat. ut ultricies ut Curabitur quis commodo elit. consectetur non sem, Nullam

Pin It on Pinterest