
rólunk
Vállalkozásunk középpontjában a pálinka áll.
Szerintünk az alkoholok közt a pálinka a legjobb választás.
100 %-ban gyümölcsből készül, nem tartalmaz hozzáadott cukrot, egyéb aromákat.
Szénhidrát nincs benne, mivel erjedéskor a gyümölcs cukortartalmából alkohol keletkezik.
2 dolgot érdemes szem előtt tartani: a minőséget és a mértéket.
A minőségre az előállítás minden fázisában személyesen figyelünk.
A kellő mértéket saját magatok tudjátok kitapasztalni, de egy pohár pálinka a nap végén a lelki egészséget is elősegítheti.
A pálinka ajándéknak is ideális választás, a többféle ízből mindenkinek találhatunk megfelelőt. Különleges ajándékdobozainkkal szeretnénk segíteni nektek, hogy ötletes meglepetést adhassatok szeretteiteknek.
Nemcsak saját pálinkát készítünk, hanem másnak is vállalunk pálinkafőzést, ha összegyűjti a kertjében termett gyümölcsöt. A kezdő cefrekészítőket tanácsokkal látjuk el a minőség javítása céljából.
A pálinkaház mellett működő vendégházunkban is megkóstolhatjátok termékeinket, ha nálunk töltitek pihenéseteket.
Csapatunk
Családi vállalkozásunk tagjai: Jankovits Ferenc, Jankovits Ferencné Erzsébet, Nagy Szilárd, Nagy Szilárdné Jankovits Viktória és Gősi Zsolt.
Nálunk mindenki ért mindenhez egy kicsit. Besegítünk egymásnak, ha szükséges, de azért megvan a magunk szakterülete.
Szilárd főzi a pálinkát, az értékesítés és a szálláshely hozzám (Viktória) tartozik.
Szüleim, ugyan már nyugdíjasok, de rájuk is számíthatunk még.

Év tapasztalat
Fajta Íz
Bérfőzető
Győr Város Pálinkája Cím
Történetünk
2008 nyara
A pálinkaház ötletének megszületése
2008 nyarán barátainkkal egy hetet a Balaton partján töltöttünk. Az ott töltött napok alatt ellátogattunk egy pálinkaházba is, amit egy német házaspár vezette nagy szakértelemmel és német precizitással. Éteri tisztaság, finom illat és egy gyönyörű sárgaréz gép fogadott minket. Ezt a szép nyári emléket szerettük volna saját pálinkafőzdénkben is megvalósítani. Családi vállalkozásunk egy régi magtárépületet újított fel erre a célra. A berendezés ugyanaz a német „Müller” gyártmány, amit a Balaton partján láttunk, de teljes egészében a mi igényeinknek és adottságainknak megfelelő kialakítással.
2009 november
A pálinkaház indulása, a bérfőzés megkezdése
2009-ben indult vállalkozásunk kezdetben bérfőzdeként működött. A környékbeliek gyümölcseiből készítettünk pálinkát. Különlegességnek számított, hogy mi még akkor is külön főztük és főzzük ki a mai napig a hozzánk érkezők cefréjét, ha csak kis mennyiséget sikerült összegyűjteniük.
2013 nyara
Elkészült vendégházunk
2013 nyarán elkészült vendégházunk is, a főzde mellett található régi földesúri birtok lakóépületének renoválásával. Az épület 3 szobás, 12-14 férőhellyel. Ideális hely családok, baráti társaságok kikapcsolódására.
2014
Saját termékeink: a Réti Pálinkák
2014-ben újabb lepárlóberendezést vásároltunk és az összegyűlt tapasztalatok alapján elkészítettük első saját pálinkáinkat. A gyümölcsöket részben saját gyümölcsösünkben termeljük, részben a környékbeli gazdáktól vásároljuk. Mára már széles termékpalettával rendelkezünk, de elsődleges szempontunk, hogy azokból a gyümölcsökből készítsünk pálinkát, amik lekvárnak is kiválóak. Hosszú távú együttműködésre törekszünk és csak a legjobb minőséggel elégszünk meg.
2015
1. Győr Város Pálinkája díj
2015 szeptemberében fennállásunk során először részt vehettünk a VIII. Győri Pálinkafesztiválon, ahol Irsai Olivér szőlőpálinkánk lett Győr Város Pálinkája.
2016
2. Győr Város Pálinkája díj
2016-ban másodszorra is mi nyertünk a Győri Pálinkafesztiválon, amire cigánymeggy pálinkával neveztünk.
2017
3. Győr Város Pálinkája díj