Nutellás ginkoktél R2 Ginből Irsai Olivér szőlővel
Hozzávalók:
- 40ml R2 GIN (Réti évszak kollekció: Ősz Irsai Olivér szőlővel)
- 1 evőkanál mogyorókrém (akár Nutella)
- 50 ml tej
- jégkocka
- csokoládéreszelék vagy színes cukorgyöngy a díszítéshez
Elkészítés
- Kezdd a díszítéssel! Peremezd a kiválasztott poharat a következőképpen: mártsd a poharat egy lapostányérba helyezett mogyorókrémbe.
- Ha szeretsz kreatívkodni, extraként a pohár szélét még megszórhatod csokoládéreszelékkel vagy cukorgyönggyel.
- Ha ez kész, tedd az összes hozzávalót a jég kivételével turmixgépbe, és turmixold krémes-habos állagúra.
- Öntsd a turmixot shakerbe, tegyél hozzá pár szem jégkockát, rázd össze, majd a kidíszített pohárban tálald.
Téli verzió
A mogyorókrémet tejjel melegítsd fel.
Habosítsd kézimixerrel.
Majd a pohár aljára tedd az R2 Gint és öntsd rá a forró italt. Nagyon jól ki fogja hozni az Irsai Olivér szőlő aromáit a rákerülő meleg folyadék.
Ha kipróbáltad, írd meg, hogy tetszett! Jó kísérlezetést!
Réti Ginkollekciónk
Osztrák gint készítettünk – GIN TH11
Hogy is van ez?Nyitottnak lenni Mindenre nyitottak vagyunk: ha szimpatikus a partner, jó az ötlet és azonosulni tudunk az értékrendjével. Mostanában egyre több olyan dologba belevágunk, amit régen elképzelhetetlennek tartottunk volna. Tényleg igaz az, hogy az...
A gin története: A GIN őrület nyomában
A tartalomból: Miért kezdtünk gint mi is gint főzni? A gin története: az első lépések Genever: a holland bátorság Ginforradalom Angliában Gin: holland vagy angol? A gin végnapjai Feltámadás Gintonik A Martini és James Bond Kézműves ginek, új ízek Magyarország és a...
Nőnap alkalmából: Legyél te is szuperkóstoló!
A tartalomból: Ízérzékenység kategóriái Nők illat- és ízérzékenysége Profi kóstolók Olvasási idő: 2 perc Ízérzékenység kategóriái Az embereket ízérzékenység szempontjából három kategóriába lehet sorolni: "nem-ízlelők" átlagosok rendkívüli érzékelők Ezenkívül a nemek...
Borkóstoló, borvacsora után rum, pálinka és gin kóstoló vacsora is
Hasznos tudnivalók az italkóstoló vacsorákról A tartalomból: Mit kapsz egy italkóstoló vacsorán? Felkészülés a vacsorára Az étel-ital párosítások születése A menüsor Mire számíthatsz a borvacsorán, italvacsorán? Mit tanulhatsz a borkóstolón, italkóstolón?...
-
Ágyas meggypálinka 40% 500ml (fél liter)
11.500 Ft (bruttó) -
R4 GIN 40% 500ml (fél liter) – NYÁR
9.300 Ft (bruttó) -
Réti SZIRÉN Rum 40% 500ml (fél liter) – fehér rum
9.800 Ft (bruttó) -
Réti VIPERA GIN 40% 500ml (fél liter)
9.300 Ft (bruttó) -
R2 GIN 40% 500ml (fél liter) – ŐSZ
9.300 Ft (bruttó) -
R3 GIN 40% 500ml (fél liter) – TÉL
9.300 Ft (bruttó) -
R1 GIN 40% 500ml (fél liter) – TAVASZ
9.300 Ft (bruttó) -
Irsai Olivér szőlőpálinka 40% 500ml (fél liter)
9.900 Ft (bruttó) -
Cigánymeggy pálinka 40% 500ml (fél liter)
9.900 Ft (bruttó)